Leuvenheeftwerk.be
Vacatures
inTienen
inTienen
inVlaanderen

Unamic/HCN

Unamic/HCN
Werken bij Unamic/HCN!
Unamic/HCN is een jonge en dynamische organisatie binnen de callcenterbranche. Unamic/HCN heeft zeventien vestigingen in binnen- en buitenland en is daardoor doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij op zoek naar een leuke baan of bijbaan en wil jij aan de slag als Commercieel Medewerker, Klantenservice Medewerker of Technische Helpdesk Medewerker? Bekijk onze fulltime en parttime vacatures en start je nieuwe job in een van de callcenters van Unamic/HCN!

Waarom Unamic/HCN?
Bij Unamic/HCN proberen wij altijd een functie voor je te zoeken die bij je past. Dat kan omdat er vaak meerdere projecten zijn op dezelfde locatie. Wij vinden het als werkgever belangrijk dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Ben jij servicegericht en klantvriendelijk? Bekijk dan onze Klantenservice vacatures. Ben jij juist commercieel en is verkopen iets voor jou? Bekijk dan de Verkoop vacatures. Ook kun je ervoor kiezen om parttime of fulltime te gaan werken bij onze organisatie.

Unamic/HCN biedt je veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief, je succes bepaal je zelf!

Wil je direct solliciteren voor een baan? Bekijk de vacatures en laat direct je gegevens achter. Unamic/HCN neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om te bespreken wat wij jou als werkgever kunnen bieden.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

TTA International Unamic/HCN Solvint Supply Management Bimona Retail Angels - Executive search Sportvacature.be Z-Staffing Office Health Care Management DIP Consulting Target IT Martens & Brijs nv AgriFoodMatch BV Direct Search AV Werving & Selectie Ucare Unamic België Retail Angels - Sales & Marketing Sales Consult nv S. Leclère & consultants Kring vzw