Leuvenheeftwerk.be

Unamic/HCN

Unamic/HCN
Werken bij Unamic/HCN!
Unamic/HCN is een jonge en dynamische organisatie binnen de callcenterbranche. Unamic/HCN heeft zeventien vestigingen in binnen- en buitenland en is daardoor doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij op zoek naar een leuke baan of bijbaan en wil jij aan de slag als Commercieel Medewerker, Klantenservice Medewerker of Technische Helpdesk Medewerker? Bekijk onze fulltime en parttime vacatures en start je nieuwe job in een van de callcenters van Unamic/HCN!

Waarom Unamic/HCN?
Bij Unamic/HCN proberen wij altijd een functie voor je te zoeken die bij je past. Dat kan omdat er vaak meerdere projecten zijn op dezelfde locatie. Wij vinden het als werkgever belangrijk dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Ben jij servicegericht en klantvriendelijk? Bekijk dan onze Klantenservice vacatures. Ben jij juist commercieel en is verkopen iets voor jou? Bekijk dan de Verkoop vacatures. Ook kun je ervoor kiezen om parttime of fulltime te gaan werken bij onze organisatie.

Unamic/HCN biedt je veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief, je succes bepaal je zelf!

Wil je direct solliciteren voor een baan? Bekijk de vacatures en laat direct je gegevens achter. Unamic/HCN neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om te bespreken wat wij jou als werkgever kunnen bieden.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

ORBID HR Services Sportvacature.be OAK Bemiddeling Werken bij de overheid Etown Werving & Selectie Sales Consult nv U-Count Job Genius BE Heiwegen Consultancy België Safir Recruitment TTA International BEST BK2 Target IT Edco AgriMatch België / Belgique Unamic/HCN Green People Recruitment