Leuvenheeftwerk.be

Bedrijfspresentaties

Recruiters At Work

Recruiters At Work

Werkgevers in de bank- en verzekeringssector zijn op zoek naar uw talent. U zet uw kennis en kunde graag bij de juiste werkgever in. Recruiters at Work slaat daartussen de brug.
Redvice

Redvice

Onze dienstverlening is zo vorm gegeven dat er voor elk bedrijf en voor elk budget een passend aanbod is! We zijn gespecialiseerd in de sectoren Food en Agri.
RS Lifestyle Recruitment

RS Lifestyle Recruitment

RS Lifestyle Recruitment is een onafhankelijk werving en selectie bureau gespecialiseerd in executive search binnen de Lifestyle sectoren: Fashion, Cosmetics, Living en Food/Beverage.
S. Leclère & consultants

S. Leclère & consultants

Notre cabinet de Recrutement et Sélection s’adapte à vos besoins et offre également des services à certains moments de votre procédure de sélection. Ces formules spécifiques sont utilisées afin de mesurer le potentiel de développement des candidats dans le but d’une promotion, d’une mobilité interne ou d’un engagement externe. En fonction de la formule choisie, différents outils peuvent être utilisés, tels que l’interview approfondie, les épreuves de personnalité, (qui peuvent être effectuées on line pour plus de facilité) et des jeux de rôles.
Safir Recruitment

Safir Recruitment

Safir recruitment is een erkend werving- en selectiekantoor onder de nummers VG.1509/B en B-AA08.20. Ter aller tijden worden je gegevens met uiterste zorg en vertrouwelijkheid behandeld.
Talent Angels

Talent Angels

Talent Angels zoekt en vindt als rekruterings- en selectiespecialist de perfecte match voor onze klanten, zowel bedrijven als kandidaten. We doen dit door heel dicht bij hen te staan en echt naar hen te luisteren. Bovendien geven we klanten extra ondersteuning, opleiding en advies vanuit onze jarenlange ervaring. Talent Angels helpt zo bedrijven en kandidaten nog efficiënter samen te werken aan hun gedeelde, professionele ambities.
Talent4Retail

Talent4Retail

Talent4Retail.com is dé retail specialist in online rekrutering. Via onze jobsite vult u uw openstaande jobs in op een snelle en efficiënte manier.
Technical Forces

Technical Forces

Bedrijven in ‘maintenance management’ leveren professionals om vooruitstrevende plannen te ontwikkelen, andere leveren vakkundige onderhoudsmonteurs om een consistente productie te garanderen. Technical Forces levert beide. Dat bedoelen we dus met 'thinking and doing'. Elke medewerker bij Technical Forces is goed opgeleid en beschikt over ruime ervaring in het optimaliseren van middelen zonder ooit de eisen van de klant uit het oog te verliezen.
TTA International

TTA International

TTA TTA is een voortdurend groeiende onderneming en heeft een groot international team van training, learning management, engineering en software professionals.
Ucare

Ucare

Voldoende gemotiveerde werknemers aantrekken en vooral behouden is de komende jaren voor alle bedrijven en organisaties een absolute topprioriteit. Ucare wenst u hierbij te adviseren en te ondersteunen. Als doorwinterde experts in werving en selectie, assessment centers, training en coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en Hr-development helpen wij organisaties en individuen op een resultaatgerichte wijze met hun loopbaanvraagstukken.
Unamic België

Unamic België

Unamic/HCN, a Xerox Company, is een facilitair contact center. In naam van onze opdrachtgevers vormen wij het centrale aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever. Wij bieden professionele en kwalitatieve oplossingen voor klantenservice, helpdesks en commerciële omgevingen via alle mogelijke contactkanalen: telefoon, email, brieven, faxen, chat, websites en social media.
Unamic/HCN

Unamic/HCN

Unamic/HCN is een jonge en dynamische organisatie binnen de callcenterbranche. Unamic/HCN heeft zeventien vestigingen in binnen- en buitenland en is daardoor doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij op zoek naar een leuke baan of bijbaan en wil jij aan de slag als Commercieel Medewerker, Klantenservice Medewerker of Technische Helpdesk Medewerker? Bekijk onze fulltime en parttime vacatures en start je nieuwe job in één van de callcenters van Unamic/HCN!
VeroTech

VeroTech

VeroTech is een onafhankelijke, multidisciplinaire consultancy en engineering bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogtechnologische projecten.
Werken bij de overheid

Werken bij de overheid

Alle vacatures voor de overheidssector.
Zeb

Zeb

Onze klanten

BK2 Retail Angels - Sales & Marketing TTA International Mobilityjobs Safir Recruitment DIP Consulting Redvice Partena ziekenfonds en partners AV Werving & Selectie ORBID HR Services RS Lifestyle Recruitment Fern Valley Retail Angels - Shopmanagers Personato BV Technical Forces Unamic/HCN Talent Angels